GALLIFA: 28-9-2013

Les Sortides 2013grup A: GALLIFA “Can Tio” Tel. 93 866 30 60

ANADA: per Montcada, Parets, Lliçà de Vall, Lliçà de Munt, Bigues i Riells, Sant Feliu de Codines i arribada a Gallifa.

TORNADA: per Sant Llorenç Savall, Castellar del Vallès, Terrassa, Les Fonts, Rubí, Les Planes, Vallvidrera i Barcelona.

SORTIDA: a les 7:30h. de PLAÇA OCELLETS, 120 Qm. / 1.196 mts –

Crónica de Xavi:

El dia va començar ennuvolat i una mica fresquet. Els maneguets i l’armilla comencen a cobrar protagonisme, més tard arribaren els pirates …  La tardor s’obre pas i els recorreguts es faran mes curts.

El matí es plantejava mogut de sortida. Sortia de casa quan em va sonar el mòbil. L’Iván va descobrir que la seva coberta posterior s’havia esquinçat per la tela, així que, vaig pujar a casa a per una vella. Just al canviarla punxa!!. Al mateix temps, la Sonia punxava al riu anant amb el Xavi al nostre encontre.
Tot seguit, dues punxades de l”Edu i una altra del Sergio. Havíem recorregut només 20 qm. i ja no sabiem si continuar o anar al Decathlon a per càmeres …
El Xavi es va acomiadar a Mollet per continuar amb un altre grup (amb menys gafe).

Seguim dotze i raonem, vam decidir fer el recorregut fent un relaxing cup of cafè amb llet and croissant in plaça Major de Sant Llorenç Savall.

Creuem Parets i anem pujant suaument fins a Bigues i Riells on enfilem els darrers 6 qm. fins a Sant Feliu de Codines.
A la pujada es formen dos grups i reagrupem amunt. El Jaume s’acomiada a Sant Feliu i quedem onze.

Fins Gallifa la carretera puja i baixa constantment es roda molt ràpid i es tornen a formar dos grups. A Gallifa s’inclina la carretera cap amunt i es fa constant durant 6 qm., fins assolir la cota més alta de la sortida. Comencem a baixar a Sant Llorenç i reagrupem a la plaça del poble.

Assaltem una pastisseria àvids de sucre i cafeïna. Croissants farcits de crema, coca de vidre …
Saludem als llebrers en un bar de la plaça i s’acomiaden a tres quarts de dotze. Ens fem la foto i sortim a les dotze en punt.

Vam decidir tornar per Sentmenat i els polígons de Santa Perpètua, La Llagosta i Mollet fins a arribar a Montcada. A Castellar es reincorpora el Xavi que anava a trobar-nos i ens condueix, juntament amb l’Iván perfectes coneixedors del terreny, per els enrevessats polígons. Com feia estona que no punxàvem, el destí es va inventar una avaria.
A l’Iván se li va afluixar el casset i se li va clavar la pedalada. Mentre l’Ivan collava com podia el casset, veiem que de la coberta prestada començava a apuntar el kevlar.
Decididament, a l’Iván li van les emocions fortes. És d’agrair, que estant al costat de casa seva, ens acompanyés fins a Barna.

Caldrà portar també caixa d’eines, d’aquestes metàl · liques, perquè la porti el que acumuli més punxades. Ho sento Edu….
Arribem a Montcada i reprenem la vessant del Besòs fins a entrar a Barna i desitjar-nos una bona setmana.
Malgrat la mala sort, ha estat una sortida molt xula.

Aquest dissabte ha estat l’últim de dos quarts de vuit. L’especial de Sau, a quinze dies, marcarà el final dels recorreguts exigents.

IMAG0067

2 comments to GALLIFA: 28-9-2013

  • Robles

    Lo que mas me ha gustado es la cara de Serg…io al ver que pincha… momentos antes acababa de decir… uf… yo ya hace muchisimo que jo pincho… y mas al ver que fue una avispa la que pico su rueda… jajaja

  • EDU

    j
    JAJAJA prometo propera sortida portar remolc amb eines,cameres i un mecanic ,si cal….una abracada a tothom!