SANT PERE DE VILAMAJOR: 18-8-2018

ANADA: per litoral, Montgat (RG), El Masnou, Premià de Mar, Vilassar de Mar (RG), Argentona, Dosrius, Can Bordoi  (RG), Llinars, St Antoni de Vilamajor i St Pere de Vilamajor.

TORNADA: per St Antoni de Vilamajor, Llinars, C35, Sta Agnès de Malanyanes, La Roca (RG), Vilanova, Montornès, Martorelles, Montcada (RG), Forat del Vent (RG) (opción Arrabassada) i Barcelona.

SORTIDA: a les 7:30h. de PLAÇA ESPANYA, 118 Km. / 975 mts.

Crónica de Imma:

Estamos tod@s l@s que somos y somos tod@s l@s que estamos… I així ens em trobat tots (10) al litoral-bac de roda, on mentres alguns esperavem a amanegut Jaume d’avançada i després han arribat els tres seguits que han surtit de plaça Espanya, i d’aquí hem començat rodant pel lateral de la costa, veien com el sol surtia i començava a dir-nos que avui ens acompanyaria, cosa que pareixia que no passes per les prediccions meteorològiques.

A bona velocitat hem arribat a Vilassar de Mar aquí anavem molt ben agrupats i no ha calgut parar, així que ens hem desviat per anar de camí a Argentona, i poc a poc començava l’ascens direcció a Dosrius, on ens hem dividit en dos grups, la que marcava el ritme després de gitar-se a les 3 de la matinada i els que han donat temps de ventaja per als primers. (‘nota mental: no dormir molt per agafar un ritme increíble’).

Al agrupar-nos en Dosrius hem continuat la marxa cap a Llinars i encarar-nos a Can Bordoi, la ruta marcava arribar a Sant Pere de Vilamajor, que està a uns 3km més de Sant Antoni, però un baret/restaurant de lo més agradable i amb bons entrepans s’ha ficat al mig del poble i havem parat a esmorçar ací, així que ens hem estalviat uns minuts i kilòmetres.
Feta la foto oficial, (conteu a Benito que no li quadra la puntuació acumulada… Jejeje!!!) i agafant el contra sentit, ja que estava tallada la volta completa, ens hem possat en marxa cap a la carretera de La Roca que es per on estava marcada la ruta.

Just abans d’arribar ens hem topat amb el grup B, i saludant i saludant el senyor ‘Ferri’ (el presi d’honor o iaio com ha dit ell mateix) s’ha posat a roda i ha continuat el ritme toooota la volta per la carretera de Montornès. Amb 90anys +1 i rodant a un moolt bon ritme!! Olé!!! Es un senyor!!!

Finalment quan ens hem reagrupat a la rotonda de Montcada i Reixac, i tampoc estavem tant separats uns d’altres, això sí, a ritme de 32/33 km/h (ha sigut quasi constant). Despedint-se dels companys del B que han aguantat el ritme (Ferri i Frederic) i dels que agafaven el riu per tornar a casa. La resta hem canviat la direcció per finalitzar la ruta pel forat del vent o per Rabassada.

Una surtida interesant, amb la pujada a Can Bordoi per guanyar-se l’entrepà, i acabar pujant per l’ombra del forat del vent en el meu cas i arribar a casa a bona hora, com diuen a València ‘arribar a taula parà’… Eren les 14h.

I al meu pareixer, el presi d’honor de la grupa es d’admirar, la capacitat i la destressa de seguir el ritme d’uns xavals que sumant l’edat dels dos no arriben a la seua… Es increíble!!! #gràcies